Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV-uitblinker oogst lof: 'Hij is zo verschrikkelijk dominant aan de bal'

Laatste update:

"Die jongen is zeventien jaar, maar hij is zo verschrikkelijk dominant en zeker aan de bal. Dat is echt een genot om naar te kijken. Dit was een van de eerste keren dat ik hem echt live in het stadion heb zien spelen, maar het lef waarmee hij speelt was echt fantastisch om te zien", analyseert de voormalige aanvaller van onder meer PSV bij FOX Sports.

In the Zone | Ihattaren reageert met HEERLIJKE dis op Jack van Gelder!

Ihattaren creëerde een aantal goede kansen voor zijn medespelers en was zelf ook dicht bij een doelpunt toen hij een vrije trap richting de rechterkruising stuurde. Ajax-doelman André Onana lette echter goed op en wist de bal uit zijn doel te houden: "Die vrije trap van hem gaat er denk ik echt bij negentig procent van de keepers in, dat was dé perfecte vrije trap. Onana pakt hem uiteindelijk echter fantastisch", gaat Bruggink, die ook lovend is over de Kameroener, verder.

"Hij had ook maar drie man in de muur gezet waardoor hij heel goed zicht had op de bal en er ook niet zo veel kon gebeuren voor hem. Onana is natuurlijk ook een echte topkeeper. Het mooie aan hem vind ik dat je hem ook drie man in de muur ziet zetten zonder dat er onrust is. Meestal staat een keeper onrustig in de goal, maar Onana zet er drie neer en gaat gewoon staan van 'als de bal op me af komt pak ik hem wel'."

-
Vind jij dat Mohamed Ihattaren de beste speler aan de kant van PSV was?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties