Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV-uitblinker wacht af: 'Ik laat het over aan mijn zaakwaarnemer'

Laatste update:

"Nee, ik vraag er ook nooit naar", voegt de drievoudig international van het Nederlands elftal eraan toe. "Ik heb bij vlagen wel laten zien wat ik in mijn mars heb. Maar clubs kijken niet naar één wedstrijd, maar naar het hele seizoen."

De 21-jarige Bergwijn was dit seizoen in 24 wedstrijden goed voor 10 doelpunten en 8 assists en daarmee heeft hij zijn cijfers van het vorige voetbaljaar al overtroffen. "Ik ben vanaf nu de eerste dag basisspeler. Ons spel is ook veranderd. Vorig seizoen stond ik gedurig naast Josh (Joshua Brenet, red.) mee te verdedigen."

"Nu kom ik daar bijna nooit meer en hoef ik minder heen en weer te lopen", besluit Bergwijn, die het zondag met PSV opneemt tegen FC Emmen, de nummer dertien van de Eredivisie. Het team van Mark van Bommel staat met 48 punten bovenaan en heeft twee punten meer dan runner-up Ajax.

Is dit het laatste seizoen van Steven Bergwijn bij PSV, denk je?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
3
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties