Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV verbaast met 'zwijnenstal' en pizza's: 'Dat gebeurt bij ons niet'

Laatste update:

"Dat zou bij ons nooit gebeuren. Wij eten na wedstrijden ook vaak in de kleedkamer, maar laten dan hoogwaardig voedsel als risotto, pasta of salades brengen", reageert teammanager Georg Hochedlinger van LASK in gesprek met de Oostenrijkse krant. Hij geeft aan dat PSV ook de tegenstander had kunnen benaderen als het ander voedsel had willen krijgen.

Van Bommel: 'We zijn niet in staat de rust te bewaren'

"Als PSV bij ons aangeklopt had met de vraag of er iets speciaals uit de VIP-ruimte in de kleedkamer geserveerd had kunnen worden, hadden wij dat natuurlijk gedaan. Zo zouden we het omgekeerd ook willen zien!", sluit Hochedlinger af. De teammanager voegt toe dat FC Basel onlangs na een 3-1 nederlaag in Linz eveneens pizza's liet bezorgen, maar dat de kleedkamer toen in ieder geval niet 'als een zwijnenstal' werd achtergelaten.

PSV kwam tegen LASK nog vroeg op voorsprong door een penalty van Daniel Schwaab, maar incasseerde in de tweede helft vier doelpunten. LASK staat nu onderling resultaat op de tweede plek in Groep D, terwijl koploper Sporting Portugal twee punten meer heeft dan de achtervolgers uit Oostenrijk en Nederland. PSV speelt zondag tegen Willem II zijn laatste wedstrijd voor de interlandonderbreking.

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
4
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
33
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
10
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties