Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV-verdediger lovend over Ajax: 'Zo eerlijk moet je gewoon zijn'

Laatste update:

PSV stond lange tijd bovenaan in de Eredivisie, maar staat al een aantal weken op basis van doelsaldo op de tweede plaats achter Ajax. "We hebben dit jaar een concurrent die het heel goed gedaan heeft, zo eerlijk moet je gewoon zijn. Ik heb genoten van de Champions League-wedstrijden van Ajax en de vaak offensieve en dominante manier van spelen die ze daarbij lieten zien", aldus de linksback in het regionale dagblad. "Zelf hadden we het denk ik beter kunnen doen, maar onze groep was gewoon extreem zwaar. In het bekertoernooi vind ik dat we als team hebben gefaald."

Met nog twee wedstrijden voor de boeg wil Angeliño er alles aan doen om de landstitel alsnog naar Eindhoven te halen. "We hebben een aantal kleine foutjes gemaakt, maar het maakt eigenlijk niet uit hoe groot of klein ze waren. We staan nu tweede, dat is de realiteit. Het eerste deel was echt heel goed en alles leek bijna vanzelf te gaan. Vanaf die wedstrijd in Emmen na de winterstop is het wat minder gegaan en verloren we iets te vaak punten."

Na een goed eerste seizoen in Eindhoven heeft Angeliño niet de intentie om PSV komende zomer te verlaten. "De komende twee wedstrijden winnen en daarna rust pakken, is wat er nu op mijn netvlies staat. Volgend jaar wil ik het nóg beter doen, al denk ik dat mijn hele seizoen behoorlijk constant was", aldus de linksback, dit seizoen goed voor negen assists. "We hebben veel gewonnen, maar hadden bijvoorbeeld in Emmen of Heerenveen geen punten hoeven te verspelen."

Meer nieuws

Van Bommel eindigt Antwerp-hoofdstuk in mineur na nieuwe mokerslag
1
Perez: 'Ik snap he-le-maal niets van dit Feyenoord-moment. Ik zou kwaad worden'
10
'Hansi Flick sprak met Bayern München en wil terugkeren onder twee voorwaarden'
4
Galatasaray kan volgende week tegen rivaal Fenerbahçe kampioen worden
27
Juventus met schaamrood op de kaken na erbarmelijke pot tegen hekkensluiter
3
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Toulouse
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties