Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV-verdediger verliest zaak en moet 150.000 euro betalen

Laatste update:

De club uit Bogotá ondernam juridische stappen en maakte de zaak aanhangig bij de wereldvoetbalbond (FIFA). Die heeft nu geoordeeld dat Arias zijn verplichtingen richting La Equidad inderdaad niet is nagekomen. Hij moet zijn oude vereniging 150.000 euro betalen als genoegdoening. Een fiks bedrag, maar gelukkig voor Arias wel een fractie van het bedrag dat de club eiste: acht miljoen euro.

Arias verdiende bij La Equidad een schamele 244 euro per maand en dat zou zo blijven tot het einde van zijn contract, in december 2012. Voor die tijd stapte hij echter al over naar Sporting Portugal. Die club verkocht hem vorig jaar zomer samen met Stijn Schaars aan PSV, voor circa 1,6 miljoen euro.

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
5
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
110
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
22

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties