Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV verlengt met Ledezma tot 2025 en kondigt huurovereenkomst aan

Laatste update:

"Ik ben heel blij dat PSV wederom heeft laten zien dat ze in me geloven", jubelt Ledezma na het tekenen van de contracten. "Nu kijk ik er enorm naar uit om meer ervaring op te gaan doen, dus laten we hopen dat het snel rond komt." Directeur voetbalzaken Earnest Stewart deelt het enthousiasme van de jonge aanvaller. "Hij heeft laten zien dat hij het kan, maar in deze fase van zijn carrière is het belangrijk dat hij minuten maakt. Daarom geven we hem toestemming om een huurdeal af te ronden."

Met het oude contract zou Ledezma volgende winter al met nieuwe clubs kunnen praten en PSV wil dat voorkomen. De Eindhovenaren zijn tot de conclusie gekomen dat hij meer aan spelen moet toekomen en zijn daarom bereid om de creatieveling op huurbasis te laten gaan. Ledezma deed dit seizoen in zeven wedstrijden mee bij het eerste en speelde hetzelfde aantal duels voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat Ledezma tot het einde van dit kalenderjaar zal uitkomen voor New York City.

De enkelvoudig international speelde tot nu toe 47 wedstrijden voor Jong PSV, waarin hij zeven keer doel trof en zeven assists afleverde. Voor het eerste kwam hij tot een treffer en een assist in 22 wedstrijden. In het seizoen 2020/21 scheurde Ledezma de voorste kruisband van zijn knie af, wat hem een jaar aan revalidatie kostte. Het achttienjarige talent maakte in de winter van 2019 de overstap van Real Salt Lake Academy naar Eindhoven. Bij PSV begon hij in de Onder 19, waarna hij op 1 november 2020 zijn debuut maakte voor het eerste. Hij was tijdens die invalbeurt gelijk goed voor een assist tegen ADO Den Haag (4-0).

Zie jij Richard Ledezma doorbreken bij PSV?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
22
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties