Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV verloor die duels niet omdat het slecht speelde; het had veel pech'

Laatste update:

"We hebben de laatste wedstrijden van PSV bekeken", geeft hij woensdag, een dag voor het duel in het Philips Stadion, te kennen op de website van de UEFA. "De resultaten zijn niet goed geweest, maar in fases speelde hun team wel heel goed. PSV verloor die wedstrijden niet omdat het slecht speelde; het had vooral veel pech", vindt Grygorchuk. "Wij nemen deze wedstrijd heel serieus."

"We hebben voldoende tijd genomen om ons voor te bereiden, zodat we morgen goed van start kunnen gaan. Onze selectie is zo goed als compleet en we zijn hier naartoe gekomen om een goed resultaat op te halen." Chernomorets staat op doelsaldo derde in de groep, met evenveel punten als PSV (zeven). In Oekraïne werd met 0-2 verloren door goals van Memphis Depay en Florian Jozefzoon.

-
Wie gaat met Ludogorets mee naar de knock-outfase van de Europa League?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
1
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
3
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
5
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
31

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties