Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV verslaat Nottingham Forest dankzij Bakayoko; Noa Lang laat publiek juichen

Laatste update:

Peter Bosz koos voor Walter Benítez onder de lat. Joël Drommel moest het andermaal doen met een plek op de bank en mag dan ook (tijdelijk) vertrekken uit Eindhoven. De verdediging bestond uit Shurandy Sambo, André Ramalho, Olivier Boscagli en Patrick van Aanholt. Het middenveld werd gevormd door Isaac Babadi, Joey Veerman en Ibrahim Sangaré. Laatstgenoemde speelde zodoende tegen de club die belangstelling in hem heeft. Voorin moesten flankspelers Johan Bakayoko (rechts) en Noa Lang (links) spits Luuk de Jong zien te bedienen.

De eerste kans van de wedstrijd was voor PSV. Lang zette een fraaie dribbel in en schudde meerdere verdedigers van zich af. De buitenspeler leek zich even vast te lopen, maar verraste de Engelse defensie met een onverwachte hakbal. Daardoor kreeg Van Aanholt alle tijd en ruimte. De mee opgekomen linksback zette voor bij de tweede paal, waar Bakayoko net tekort kwam om binnen te tikken. Forest liet weinig zien, maar kreeg na een kwart wedstrijd toch een mogelijkheid. Morgan Gibbs-White probeerde het met een afstandsschot, waar Benítez een antwoord op had. Uit de daaropvolgende hoekschop wist de Argentijn groot gevaar te verijdelen door de bal net op tijd weg te stompen. Uitblinker Lang leek voor rust alsnog voor de 1-0 te zorgen, maar hij bleek uit buitenspelpositie te zijn vertrokken: doelpunt afgekeurd.

Na ruim een uur spelen werd de score geopend. Bakayoko creëerde net buiten het zestienmetergebied ruimte voor zichzelf en produceerde vervolgens een harde schuiver in de benedenhoek: 1-0. Enkele minuten later kreeg de buitenspeler de kans de score te verdubbelen, maar ditmaal kreeg hij de bal niet voldoende in de hoek. Ruim tien minuten voor het eindsignaal kwam Bakayoko wederom dichtbij; zijn schot richting de hoek vloog rakelings naast.

Club Vriendschappelijke wedstrijd
PSV
1 - 0
Nottingham Forest

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
4
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
4
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12
AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
5
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties