Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV verspeelt wéér punten: 'Maar de arbitrage was evenmin goed'

Laatste update:

"Op deze manier worden we geen kampioen", beaamde Luuk de Jong in gesprek met FOX Sports. "We verspelen te veel punten." De aanvaller had in Kerkrade de 0-1 op zijn schoen, maar hij werd ten onrechte wegens vermeend buitenspel teruggefloten. "Wij speelden niet goed, maar de arbitrage was evenmin goed", mopperde De Jong.

"Het was honderd procent geen buitenspel." Het zal hoe dan ook beter moeten gaan bij PSV, als men nog titelaspiraties heeft. "Roda JC had hier de bus geparkeerd en daar was moeilijk doorheen te komen. We speelden echter ook in een veel te laag tempo. Tegen FK Rostov zullen we wel wat meer ruimte krijgen", doelde de aanvaller op het naderende Champions League-duel.

Jeroen Zoet kon niet van zijn clean sheet genieten. "Ja, we hebben pas zeven doelpunten tegen gekregen, maar daar koop je niets voor", zo verzekerde de doelman aan het Eindhovens Dagblad. "Ik win liever met 2-1." Phillip Cocu vindt de halve misstap een behoorlijke tik. "De teleurstelling is heel erg groot. De kans is groot dat we nu weer verder achterop raken in de titelrace. Dit zijn heel dure punten die we hier hebben laten liggen."

Cocu ergerde zich in Kerkrade aan het lage tempo en de gebrekkige opbouw van achteruit. "We konden Roda niet kapot spelen. We hadden zeker in de eerste helft ook moeite met het veld. Daardoor speelden we niet nauwkeurig", zo stelde de oefenmeester.

-
PSV eindigt dit seizoen als derde

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
57
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties