Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV vertrekt zonder Hirving Lozano naar trainingskamp in Verbier

Laatste update:

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Lozano inmiddels weer in Eindhoven is en bij PSV zal revalideren, ook in afwachting van een transfer. Napoli werd de laatste tijd genoemd als de meest waarschijnlijke bestemming voor de Mexicaanse aanvaller, al lijkt de prioriteit van i Partenopei voorlopig te liggen bij het aantrekken van James Rodríguez. Voetbal International meldt maandagochtend dat PSV wacht op beweging rond Lozano en Steven Bergwijn, om budget te creëren voor defensieve versterkingen.

Meer: PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro

Lars Unnerstall, Ryan Thomas en Yanick van Osch zullen tevens wegens blessures niet meereizen naar Verbier, waar de nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen een week zal vertoeven. Er staan in Zwitserland oefenwedstrijden tegen FC Sion en OGC Nice op het programma. Érick Gutiérrez (met Mexico op de Gold Cup) en Gastón Pereiro (net met Uruguay uitgeschakeld op de Copa América) hebben momenteel nog interlandverplichtingen en zullen er ook niet bij zijn op het trainingskamp.

Naast aanwinsten Bruma en Robbin Ruiter heeft Van Bommel nog drie beloften opgenomen in zijn selectie. Justin de Haas, Steven Theunissen en Maxime Soulas reizen met de eerste selectie van PSV mee naar Zwitserland. Eerstgenoemde werd deze zomer transfervrij overgenomen van AZ, terwijl Theunissen en Soulas vorig seizoen in Jong PSV speelden. Ook de teruggekeerde Ibrahim Afellay maakt deel uit van de selectie.

Zie jij Hirving Lozano deze zomer vertrekken bij PSV?

Meer nieuws

Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
0
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
24
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties