Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV verzuimt te scoren na zestien doelpunten in twee oefenduels

Laatste update:

PSV was in de eerste helft in Osnabrück duidelijk de bovenliggende partij. Een van de hoogtepunten was een schitterende pass van Olivier Boscagli op Noni Madueke. De voorzet van de vleugelaanvaller die volgde bereikte echter geen ploeggenoot van de Eindhovenaren. In het eerste helft kreeg Eran Zahavi twee goede mogelijkheden om de score te openen, maar hij had het vizier niet op scherp staan. Yorbe Vertessen betaalde het vertrouwen dat Schmidt hem gaf met een sterk optreden in de eerste 45 minuten op Duitse bodem.

Waar Vertessen en ook Ibrahim Sangaré een goede indruk achterlieten in de eerste helft, daar had Madueke een minder gelukkig optreden aan de kant van PSV. Na de pauze kregen bij de bezoekers uit Nederland onder meer Nick Viergever, Davy Pröpper, Bruma, Mohamed Ihattaren, Mauro Júnior, Jordan Teze en Ryan Thomas speeltijd van Schmidt. Met name Bruma was behoorlijk ijverig na zijn invalbeurt, maar het ontbrak bij de buitenspeler aan scherpte en precisie in de afronding. In de 88ste minuut kreeg hij nog een grote mogelijkheid om PSV alsnog de winst te bezorgen, maar ook ditmaal was er geen succes. Kort daarna liet ook Ihattaren na om uit te groeien tot matchwinner.

Opstelling PSV eerste helft: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Max; Sangaré, Van Ginkel; Madueke, Götze, Vertessen; Zahavi

Opstelling PSV tweede helft: Drommel; Teze, Obispo, Viergever, Oppegard; Pröpper, Sangaré; Bruma, Ihattaren, Mauro Júnior; Fofana.

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
3
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
7
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
15
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
18
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties