Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV vist achter het net: Defour staat voor terugkeer naar België'

Laatste update:

De krant schrijft dat Anderlecht er in is geslaagd om een akkoord te bereiken met Porto over een transfersom die tussen de vijf en zes miljoen euro ligt. Daarmee wordt Defour (ex-Standard Luik) de duurste aankoop uit de geschiedenis van Paarswit. Directeur Herman Van Holsbeeck vloog dinsdag samen met Roger Vanden Stock naar Porto om er de transfer van de 44-voudig international af te ronden.

Paul Stefani, de zaakwaarnemer van Defour, was een dag eerder al naar Portugal afgereisd om het pad voor een transfer vrij te maken. Defour kan voor vijf jaar tekenen bij Anderlecht, dat de middenvelder in tegenstelling tot PSV Champions League-voetbal kan bieden. Defour arriveert volgens Het Laatste Nieuws in een van de aankomende dagen op het trainingscomplex van Anderlecht en is nu al dé zomertransfer in de Belgische competitie.

PSV vist dus vrijwel zeker naast het net. De Eindhovenaren waren lang bezig met de komst van Defour en kregen ook te horen dat de 26-jarige international graag naar het Phillips Stadion wilde komen. Defour is het getreuzel van Marcel Brands en co echter blijkbaar zat en staat nu voor een terugkeer op de Belgische velden.

PSV had sneller moeten handelen

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties