Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV denkt na over binnenhalen Benfica-talent Gianluca Prestianni

Laatste update:

Naast PSV houden nog meer clubs Prestianni nauwlettend in de gaten, zo benadrukt Elfrink in zijn berichtgeving. Benfica haalde de jonge Argentijn in januari naar Portugal, maar is klaarblijkelijk bereid om hem een seizoen te verhuren. Daarbij behoort een optie tot koop tot de mogelijkheden.

Prestianni debuteerde op zestienjarige leeftijd in de hoofdmacht van Vélez Sarsfield. In 39 wedstrijden was de aan PSV gelinkte aanvaller goed voor drie doelpunten en een assist. The Guardian nam hem vorig jaar op in de lijst met beste spelers geboren in 2006.

De Benfica-aanvaller staat bekend om zijn wendbaarheid en dribbelende kwaliteiten. Prestianni is technisch goed onderlegd en houdt ervan om vanaf de rechterflank naar binnen te snijden. Het Argentijnse wonderkind heeft tevens een goed schot in de benen.

De Argentijnse recordbreker (16) die gelijkenissen met Messi verdiende

Lees artikel

Prestianni werd al snel opgemerkt door FC Barcelona, Real Madrid, Chelsea, West Ham United, Liverpool, AC Milan, Napoli en Fiorentina. Barcelona was al rond met de aanvaller, maar vanwege de penibele financiële situatie klapte de deal.

Benfica toonde zich slagvaardig en haalde Prestianni in januari voor negen miljoen euro binnen, een bedrag dat door bonussen kan oplopen tot elf miljoen euro. Daarnaast is een ontsnappingsclausule van 100 miljoen euro opgenomen in het meerjarige contract.

Prestianni kwam in de tweede helft van afgelopen seizoen tot slechts drie speelminuten in de hoofdmacht van trainer Roger Schmidt. Hij moest het voornamelijk doen met speeltijd in het reserveteam en mag nu dus elders ervaring opdoen.

Timmer


Henk Timmer, die als spelersmakelaar vaak in Argentinië opereert, bracht Prestianni vorig jaar oktober in verband met Ajax. "Als je dan toch spelers gaat halen, dan zou ik Almada halen, een Perrone (Argentijnse middenvelder die door Manchester City is verhuurd aan Las Palmas, red.) halen, een Gianluca Prestianni halen."

"Prestianni is een buitenspeler van Vélez die toevallig vorige week is rondgekomen met Benfica. Je moet echt naar die pareltjes gaan kijken, wat Ajax nu heeft is echt vlak", zo klonk het bij Goedemorgen Eredivisie.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
11
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
36
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties