Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV volgt tweevoudig Bulgaars international op de voet'

Laatste update:

Eerder was een afgevaardigde van PSV al aanwezig bij de stadsderby tussen CSKA Sofia en Levski Sofia, die Despodov en co met 0-1 verloren. Volgens het Bulgaarse medium is PSV niet van plan om snel een bod uit te brengen op de aanvaller. De Eindhovenaren willen Despodov eerst uitvoerig bekijken, alvorens er actie wordt ondernomen. Om die reden is men van plan om andermaal een scout naar Bulgarije te sturen, als CSKA Sofia het over drie weken opneemt tegen Ludogorets.

In januari 2017 schreef Voetbalzone een aflevering van de Talentscout over Kiril Despodov.

PSV is echter niet de enige club die de tweevoudig Bulgaars international op de voet zou volgen. Door Turkse media wordt Despodov gelinkt aan een overstap naar Trabzonspor, terwijl ook diverse Griekse en Italiaanse clubs hem op de korrel zouden hebben. Ook Legia Warschau zou in de markt zijn voor de aanvaller. Het contract van Despodov in de Bulgaarse hoofdstad loopt nog tot medio 2022.

CSKA Sofia nam Despodov in 2016 over van FC Litex Lovetch, waar hij de jeugdopleiding doorliep en zestienjarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal maakte. In de afgelopen twee jaar kwam hij tot 74 wedstrijden voor de legerclub, waarin hij 23 keer scoorde en 21 assists leverde. Dit seizoen kent Despodov met negen doelpunten en zes assists in zeventien duels een productief seizoen. Bij CSKA Sofia speelt hij samen met onder meer Edwin Gyasi, Janio Bikel en Steven Pereira.

Denk jij dat deze Kiril Despodov een goede aanwinst is voor PSV?

Meer nieuws

Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
0
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
7
PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
3
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
14
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties