Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV volgt voorbeeld Ajax met assistent voor John de Jong

Laatste update:

PSV wil met het aanstellen van een assistent het takenpakket van De Jong verlichten. De nieuwe rechterhand van De Jong zal zich meer gaan richten op het aantrekken van jonge spelers, terwijl hij ook over hun contracten zal gaan. Hoofd jeugdopleiding Ernest Faber blijft hier overigens een belangrijke rol in spelen. De Jong kan zich zodoende meer richten op het samenstellen van de A-selectie.

Daarmee gaat men in Eindhoven op dezelfde manier werken als bij Ajax. "Wij hadden behoefte aan iemand die focus heeft op jeugdspelers en de talenten van Jong Ajax waar het gaat om de individuele plannen die we met deze spelers hebben en de bijbehorende contracten. Maar Gerry gaat ons ook helpen bij de scouting", verklaarde Overmars eerder deze maand de aanstelling van Hamstra.

Eerder deze week meldde het Eindhovens Dagblad al dat De Jong een nieuw contract tegemoet kan zien bij PSV. De club is tevreden over zijn werkzaamheden en wil zijn tot medio 2022 lopende contract openbreken en verlengen. De technisch directeur zou daar zelf ook over voor staan. Hij moet met algemeen directeur Toon Gerbands en trainer Roger Schmidt een 'driemanschap' vormen, zoals voormalig technisch manager Marcel Brands dat eerder deed met Gerbrands en Phillip Cocu.

De Jong staat met PSV voor een drukke transferperiode. Verwacht wordt dat spelers als Donyell Malen en Denzel Dumfries verkocht gaan worden, terwijl ook andere namen op de nominatie staan om te vertrekken. Met een verwachte kapitaalinjectie van ongeveer vijftig miljoen euro kan De Jong actie ondernemen op de transfermarkt zonder dat er eerst spelers verkocht moeten worden.

Meer nieuws

Sterkhouder Real Madrid raakt geblesseerd: CL-finale en EK komen in gevaar
26
Pak 50x je inzet als Feyenoord zondag wint op bezoek bij NEC!
0
Woedende PSV-fans kondigen massale protestactie aan: 'Dit is schandalig!'
45
Ajax hakt knoop door: Menno Geelen wordt tijdelijk algemeen directeur
16
Antony zet enorme tattoo van zichzelf uit zijn periode bij Ajax op zijn rug
22
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties