Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV vraagt twintig miljoen: 'Gevoel doorslaggevend'

Laatste update:

Volgens de ochtendkrant wil Dick Advocaat Wijnaldum naar Sunderland halen, terwijl Steve McClaren van Newcastle United ook een oogje op de middenvelder heeft. Deze clubs zijn echter niet bereid om rond de twintig miljoen euro te betalen voor Wijnaldum, die er verder goed op staat in Frankrijk: AS Monaco en Olympique Marseille hebben serieuze belangstelling, terwijl eerder Paris Saint-Germain nog genoemd werd.

En dan is er nog Zenit Sint-Petersburg, dat zich met een openingsbod van tien miljoen euro bij PSV gemeld heeft. De Eindhovenaren wezen dit voorstel af en azen op het dubbele, maar het is dus nog maar de vraag of Zenit nu door zal pakken. Wijnaldum sluit een vertrek naar Rusland in ieder geval niet bij voorbaat uit: "Uiteindelijk is mijn gevoel doorslaggevend", zegt hij in De Telegraaf.

De twintigvoudig international wil graag hogerop, maar alleen als de juiste club voor hem langs komt. "Het kan deze zomer gebeuren, maar niks moet wat mij betreft. Natuurlijk heb ik ambities, maar uiteindelijk is mijn gevoel doorslaggevend", zei Wijnaldum daar eerder over. Hij heeft er 109 competitieduels voor PSV op zitten en speelde daarvoor al 111 competitiewedstrijden in de Eredivisie voor Feyenoord. Wijnaldums contract loopt nog drie jaar door, tot de zomer van 2018.

Twintig miljoen euro is een reële vraagprijs voor Georginio Wijnaldum

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties