Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV Vrouwen slaat slag en plukt 84-voudig international weg bij Ajax

Laatste update:

Veel volgers van het vrouwenvoetbal spreken van een verrassende keuze, maar Van Lunteren denkt daar zelf anders over. "Ik kan me voorstellen dat het zo wordt gezien, maar voor mij is de keuze logisch", benadrukt de rechtsbenige middenvelder in een verklaring op de website van PSV. "Ik was toe aan iets nieuws en wilde in Nederland actief blijven. Het eerste gesprek dat ik met PSV, de trainer en manager had, was erg positief. Daarna was de keuze vrij makkelijk. PSV is een mooie en grote club die kampioen wil worden. Dat is het enige dat telt en ik zie het als een uitdaging om daar een bijdrage aan te leveren", aldus Van Lunteren, bezig aan haar tweede periode bij het vrouwenteam van Ajax.

Van Lunteren, die in december moeder werd van een zoontje, werkt momenteel hard aan haar terugkeer bij Ajax Vrouwen. "Voor mij stond dat direct vast", vervolgt de aanwinst van PSV haar uitleg. "Vanaf het moment dat ik zwanger raakte, wist ik dat terug wilde komen. Ik ben niet klaar met voetballen op het hoogste niveau en vind de afwisseling tussen moeder zijn en voetballen erg leuk. Misschien heb ik hierdoor juist wel een stap in het inlevingsvermogen gemaakt. Dat kan ik weer tijdens trainingen en in het veld gaan gebruiken", zo besluit Van Lunteren.

De ervaren middenvelder kwam in totaal tot 84 interlands voor de Oranje Leeuwinnen, voordat ze in november 2019 afzwaaide als international. Met de nationale ploeg veroverde ze in 2017 in eigen land de Europese titel, terwijl twee jaar later de WK-finale werd bereikt. In de eindstrijd bleek de Verenigde Staten te sterk (0-2 nederlaag). Van Lunteren kwam eerder in haar loopbaan uit voor AZ, Telstar en SC Freiburg.

Verstandige keuze van Desiree van Lunteren?

Meer nieuws

'Ajax kan Georges Mikautadze ruilen voor Nederlandse aanvaller'
7
'Chelsea wil topclubs aftroeven met bod van 65 miljoen euro op wonderkind (17)'
6
Voormalig Feyenoorder Edgar Ié reageert op bizar gerucht over 'verwisseling'
2
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Lijnders kan na naderend vertrek bij Liverpool weer aan de slag als hoofdtrainer
9
Hulshoff stopt door Slot als assistent bij Oranje; Koeman vindt direct vervanger
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties