Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV wacht af: 'Hij maakt in de loop van volgende week zijn keus bekend'

Laatste update:

"Hij maakt in de loop van volgende week zijn keus bekend en weegt daarbij mee dat PSV hem opgevangen heeft, nadat hij in Barcelona buiten de boot was gevallen", zegt Josep María Minguella junior, die Adekanye zakelijk vertegenwoordigt, tegen het Algemeen Dagblad. Behalve Ajax is ook Liverpool geïnteresseerd in de jonge aanvaller, die als F-pupil overstapte van VV Alphia uit Alphen aan den Rijn naar Ajax.

Hij verliet de Amsterdammers vier jaar geleden op zijn elfde alweer voor Barcelona. Een paar jaar later bleek dat de Spanjaarden de regels hadden overtreden bij zijn komst en dus mocht Adekanye niet meer spelen, maar alleen nog trainen. Daarop verliet hij Catalonië en bood PSV hem onderdak. Bij PSV Onder-16 en Onder-17 kon het talent dit jaar alsnog zijn minuten maken.

Meer nieuws

Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
0
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
15
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
24
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties