Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV wacht loodzwaar programma: 'Laten zien dat we kunnen voetballen'

Laatste update:

"Het zal zwaar worden", zegt de verdediger van PSV in Sp!ts. "Maar het zijn wel allemaal mooie wedstrijden, een uitgelezen mogelijkheid om te laten zien dat we goed kunnen voetballen. Tegen Groningen was het plezier dat we normaal in ons spel hebben op een of andere manier niet aanwezig. Nu moeten we tijdens het drukke programma voorkomen dat we na een doordeweeks duel wedstrijden als tegen Groningen laten zien, maar daar zijn we ons heel bewust van."

PSV staat momenteel bovenaan in de Eredivisie, maar heeft evenveel punten als AZ en weet dat ook sc Heerenveen, FC Twente, Feyenoord en Ajax nog van het landskampioenschap dromen. De ploeg van Rutten speelt donderdagavond eerst in de Europa League tegen Trabzonspor en als zij de Turken uitschakelt, wordt er over twee en drie weken weer Europees voetbal gespeeld.

PSV staat over een maand nog bovenaan in de Eredivisie

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
15
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
18
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties