Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV wees bod van minstens 20 miljoen euro op Depay af

Laatste update:

In het moeizame seizoen 2013/14, waarin PSV een erbarmelijke reeks afwisselde met een serie van acht zeges op een rij, was Depay een voorname schakel met twaalf goals. Daarna mocht hij met Nederland mee naar het WK 2014, waar hij veel indruk maakte. De clubs stonden in de rij voor de aanvaller en één club deed zelfs een concreet bod van liefst twintig miljoen euro op de PSV'er. Dat vertelde directeur Toon Gerbrands dinsdag tijdens de presentatie van de jaarcijfers aan verslaggevers van De Telegraaf, het Eindhovens Dagblad en Voetbal International.

In het Philips Stadion besloot men echter toch 'nee' te zeggen op het bod, omdat het financieel niet noodzakelijk was om afstand te doen van Depay. Van welke club het afkomstig was, is niet bekend. De Telegraaf stelt dat het in de zomer al meldde dat het om Tottenham Hotspur ging. PSV verlengde uiteindelijk in augustus de overeenkomst met de twintigjarige Depay en deed daar een flinke financiële inspanning voor. Ook lukte het om Georginio Wijnaldum langer vast te leggen.

Men wilde de middenvelder eveneens niet verkopen; hem en Depay houden bleek tot nu toe een wijze beslissing. Depay maakte vijf goals in zijn eerste vijf competitiewedstrijden en keerde afgelopen weekend terug na een liesblessure, die hem vijf weken aan de kant hield. Meteen scoorde de aanvaller tegen FC Utrecht. Wijnaldum op zijn beurt maakte al drie goals in acht competitieduels en miste pas één wedstrijd. Het ligt niet in de lijn der verwachting dat Depay of Wijnaldum, of wie dan ook, in januari mag vertrekken bij PSV.

Dankzij de inspanningen van het belangrijke tweetal, hun teamgenoten en de technische staf van PSV staat de club na tien speelronden bovenaan in de Eredivisie: Ajax volgt op vier punten en Feyenoord en PEC Zwolle op zeven punten. Woensdag komt PSV in de KNVB Beker in actie tegen Almere City FC; daarna komt ADO Den Haag op bezoek in Eindhoven.

Denk jij dat Memphis Depay na dit seizoen weggaat bij PSV?

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties