Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV weet achterstand op FC Twente niet te verkleinen

Laatste update:

Met de puntendeling in Eindhoven was PSV het minst gelukkig. De thuisploeg speelde voor de overwinning en was lange tijd ook de betere ploeg, waardoor de openingstreffer van Danny Koevermans niet als een verrassing kwam. Door een ingeving van smaakmaker Bryan Ruiz wist PSV de voorsprong echter niet te verdedigen. De Costa Ricaan speelde na een fraaie actie clubtopscorer Blaise Nkufo vrij, die Andreas Isaksson kansloos liet met een hard schot in de bovenhoek. Het bleek het slotakkoord te zijn, waardoor de voorsprong van Twente op PSV vijf punten blijft bedragen. Ajax heeft momenteel zeven punten minder dan de koploper.

Zoals verwacht mocht worden begon PSV aanvallend aan de wedstrijd. Met Koevermans én Ola Toivonen in de ploeg zette de thuisploeg direct druk en in de beginfase kwam Twente er nauwelijks aan te pas. Balasz Dzsudzsák was de eerste die zijn geluk beproefde, met een schot net naast, voordat Otman Bakkal de grootste kans kreeg. Hij stond na een voorzet van Jagos Vukovic helemaal vrij maar schoot over, waarna ook Stanislav Manolev nog een goede kans kreeg. Hij werd vrij voor Sander Boschker gezet door Toivonen, maar treuzelde te lang, waardoor Douglas kon ingrijpen.

Twente kwam in het laatste kwartier van de eerste helft wel wat meer aan voetballen toe, maar grote kansen kregen de Tukkers voor rust niet. Ook na de thee bleef PSV de gevaarlijkste ploeg, met direct een goede kans voor Koevermans. De aanvaller kreeg kort in de tweede helft de bal aangespeeld door Engelaar maar schoot op Wout Brama, waarna de rebound van Timmy Simons net naast ging. PSV zocht verder en was even later wel succesvol. Een voorzet van Manolev kwam terecht op het hoofd van Koevermans, die geheel vrijgelaten was en van dichtbij met gevoel binnenknikte.

De voorsprong van PSV was terecht. De thuisploeg was het meeste in balbezit en kreeg de beste mogelijkheden, maar na de openingstreffer ging Twente meer op zoek naar het vijandelijke doel. Ronnie Stam werd al gevaarlijk met een goed schot, voordat Ruiz opstond. Na een goede loopactie zette hij NKufo vrij, die de bal mooi in de bovenhoek legde. Ruiz speelde niet veel later ook nog Theo Janssen vrij maar die schoot hoog over, waarna een slotoffensief van PSV volgde. Ondanks kansen voor Nordin Amrabat, Engelaar en Dzsudzsák viel de winnende treffer echter niet, waardoor de punten gedeeld werden. In Amsterdam en in Enschede zal men daar niet ongelukkig mee zijn.

Meer nieuws

Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
4
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
6
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
16
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties