Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV wekt verontwaardiging bij technisch directeur en zet transfer op het spel

Laatste update:

In gesprek met Wolfsburger Allgemeine Zeitung laat Schäfer zijn onvrede blijken over de handelwijze van PSV. "Bij VfL is het een regel dat wij niets naar buiten brengen over spelers die bij een andere club onder contract staan. Als mijn collega uit Eindhoven informatie nodig heeft over Aster, dan kan hij mij bellen in plaats van de media te zoeken. Als een club interesse heeft in een van onze spelers hebben wij daar geen probleem mee. Ik vind het alleen niet kunnen dat die belangstelling in de publiciteit komt", aldus de technisch directeur van Wolfsburg.

Afgelopen vrijdag ging Stewart in gesprek met Hans Kraay junior voor de camera van ESPN in op de transferontwikkelingen rond PSV. Volgens Fabrizio Romano zijn de Eindhovenaren namelijk zo goed als rond met Wolfsburg over Vranckx, maar volgens Stewart is het nog lang niet zover. "Het is een speler waar we wel oren naar hebben." Die woorden zijn in het verkeerde keelgat geschoten bij bij Schäfer.

Eerder meldde het Algemeen Dagblad al dat Vranckx een bezoek aan De Herdgang heeft gebracht. De controleur zou daarbij gesproken hebben met trainer Peter Bosz en Stewart, die hun plannen met PSV hebben toegelicht. Vranckx, die tijdens het jeugd-EK aanvoerder was van Jong België, staat sinds juli 2021 onder contract in Wolfsburg. Het Eindhovens Dagblad weet dat Vranckx een afkoopclausule in zijn contract heeft van twaalf miljoen euro, al heeft PSV dat bedrag vooralsnog niet officieel op tafel gelegd.

Meer nieuws

Bizarre uitspraak van Ronald de Boer over Veerman gaat viral na vroege wissel
75
Rapport Oranje: Veerman met afstand slechtste bij Oranje op rampzalige avond
147
Grensrechter zakt door extreme hitte in elkaar in Copa América-duel Peru-Canada
1
Lautaro Martínez schiet Argentinië vlak voor tijd naar kwartfinale Copa América
0
Van Basten: 'Die jongen is de beste van het veld, maar ik kende hem niet'
37
Nog slechts twee toplanden over als mogelijke tegenstander van Nederland
65

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties