Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV wil deel Lozano-miljoenen gebruiken voor aantrekken oude bekende'

Laatste update:

"Eerst hoorde je al de naam van Franck Ribéry bij PSV (die waarschijnlijk bij Fiorentina gaat tekenen, red.). Daarna ging ik nadenken en ben ik een beetje gaan bellen. Toen kwam de naam van Jeremain Lens naar voren", zegt voetbalcommentator Jeroen Elshoff in de voetbalpodcast van de NOS. "PSV heeft, naar ik begrijp, een lijstje met vier ervaren spelers die ze zouden kunnen aantrekken. Ze willen iemand die ervaring heeft, het liefst een dertigplusser."

Bij PSV wil men volgens Elshoff echter niet bevestigen dat Lens inderdaad een serieuze optie is. "Ik heb het aan trainer Mark van Bommel gevraagd en hij moest een beetje lachen. Hij zei: 'Lens staat in ieder geval niet bovenaan dat lijstje'." De 31-jarige Lens speelde tussen 2010 en 2013 ook al voor PSV. De vleugelaanvaller speelt tegenwoordig voor Besiktas, waar zijn verbintenis nog drie seizoenen doorloopt.

PSV probeerde Doan in 2016 al naar het Philips Stadion te halen, maar een deal met Gamba Osaka kwam destijds niet van de grond. De middenvelder annex aanvaller van FC Groningen staat naar verluidt open voor een transfer naar PSV, dat volgens het Eindhovens Dagblad circa acht miljoen euro moet neerleggen voor de Japanse spelmaker. Het contract van Doan in Groningen loopt nog twee jaar door.

Moet PSV Jeremain Lens terughalen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
73
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties