Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV wil doorpakken: 'Bod hoger dan van Villarreal en Eintracht Frankfurt'

Laatste update:

Debast heeft over interesse niet te klagen. Eintracht Frankfurt en Villarreal boden ruim twee weken geleden al tevergeefs op de mandekker. Volgens Het Nieuwsblad is het bod dat PSV op de Belgisch international uit gaat brengen in ieder geval hoger. Anderlecht-trainer Brian Riemer ging zondagavond na het gewonnen competitieduel met Royal Antwerp (1-0) in op de interesse van PSV in Debast. "Zeg nooit nooit in het voetbal, maar ik verwacht dat hij het seizoen bij Anderlecht afmaakt. Hij voelt zich hier goed en we hebben hem nodig."

De prioriteit van PSV lag eigenlijk bij Davinson Sánchez. Technisch directeur Earnest Stewart liet vrijdagavond voorafgaand aan de gewonnen Johan Cruijff Schaal echter weten dat de verdediger van Tottenham Hotspur onbetaalbaar was, waarop de Eindhovenaren doorschakelen naar Debast. De jonge Belg is zelf gevleid door de interesse van PSV, waar hij komend seizoen wél verzekerd zou zijn van Europees voetbal. De Eindhovenaren trappen dinsdag het tweeluik met Sturm Graz in de derde voorronde van de Champions League af.

De negentienjarige Debast staat bekend als een toptalent in België. De 1.91 meter lange centrumverdediger kwam ondanks zijn nog jonge leeftijd al 58 keer in actie voor Paars-Wit. Vorig seizoen gold hij als een van de lichtpuntjes in het team uit Brussel. Anderlecht kende een dramatisch seizoen en eindigde uiteindelijk slechts elfde in de Jupiler Pro League. Ook dit seizoen ging de club slecht van start met een 2-0 nederlaag bij Union Sint-Gillis. De ploeg van trainer Brian Riemer herstelde zich zondag met een 1-0 zege op regerend landskampioen Royal Antwerp. Debast maakte beide duels vanaf de aftrap mee.

Moet PSV 15 miljoen euro moet betalen voor Zeno Debast?

Meer nieuws

Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
1
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
2
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
9
César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
1
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties