Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV wil eerder duidelijkheid van RB Leipzig; Mvogo wil in Eindhoven blijven

Laatste update:

Leipzig mag Mvogo uiterlijk half juli terugroepen. PSV is op 20 juli al actief in de tweede voorronde van de Champions League en wil daarom eerder duidelijkheid uit Duitsland. Leipzig zou Mvogo door de komst van Joël Drommel en de naderende concurrentiestrijd elders willen onderbrengen, zo klinkt het. Naar verluidt wil PSV op zoek naar een nieuwe keeper, indien Mvogo inderdaad eerder dan verwacht terugkeert in Leipzig. Zelf wil de doelman graag nog een jaar in Eindhoven blijven.

De berichtgeving vanuit Duitsland is opmerkelijk te noemen, daar PSV-trainer Roger Schmidt in mei nog uitsprak te rekenen op Mvogo na de zomer. Dat er in Eindhoven geen rekening wordt gehouden met een vroegtijdig vertrek van Mvogo heeft onder meer te maken met het feit dat eerste keeper Péter Gulácsi bij Leipzig zijn contract reeds heeft verlengd tot medio 2025. "Het zou verrassend zijn als Leipzig hem nu nog terughaalt", reageerde Schmidt in mei tegenover het Eindhovens Dagblad.

"Ze wilden de clausule namelijk voor het geval hun huidige eerste doelman zou vertrekken", voegde de oefenmeester eraan toe. Nu dat niet meer het geval is, is de situatie veranderd. Ik weet niet hoelang de clausule van Leipzig nog loopt, maar ik denk dat we normaal gesproken met Yvon en Joël Drommel het seizoen ingaan. We hebben een lang seizoen dat eraan komt en voor hen allebei is de concurrentiestrijd goed."

Mocht Mvogo in Eindhoven blijven, dan zal hij de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Drommel, die door PSV is overgenomen van FC Twente. Lars Unnerstall bewandelde de omgekeerde weg en is door Twente overgenomen van PSV. Mvogo gold afgelopen seizoen als vaste waarde binnen de ploeg van Schmidt en keepte met uitzondering van de TOTO KNVB Beker alles. In het bekertoernooi kreeg Unnerstall de kans. Op dit moment neemt Mvogo met Zwitserland deel aan het EK, waar Yann Sommer de voorkeur krijgt als eerste doelman.

Meer nieuws

Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
5
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
4
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
3
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
14
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0
Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties