Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV wil keepersgilde versterken en voert al een gesprek in de Bundesliga'

Laatste update:

Dahmen werd op zestienjarige leeftijd door Mainz overgenomen van Eintracht Frankfurt. De Duitse jeugdinternational wist zijn potentie echter nooit helemaal waar te maken en werd in West-Duitsland nooit eerste keus. In de negen jaar bij de club kwam hij tot slechts elf Bundesliga-optredens en ook dit seizoen moet hij genoegen nemen met een plek op de bank. Dahmen gaf onlangs in een interview met BILD aan dat hij 'wel genoeg op de bank heeft gezeten' en klaar is voor een nieuw avontuur.

De in Wiesbaden geboren goalie wist zich dit seizoen enkele keren te laten zien. Tijdens de blessure van eerste doelman Robin Zentner mocht Dahmen zes wedstrijden in de basis beginnen en liet zien een betrouwbaar alternatief te zijn voor die 05er. Ook mocht de door PSV begeerde doelman twee keer starten in een duel om de DFB-Pokal. Hij kreeg in deze acht optredens dit seizoen veertien doelpunten om de oren.

Afgelopen zomer werd ook door Hertha BSC gevist naar de diensten van Dahmen, maar het kwam niet tot een akkoord. Mocht Dahmen ervoor kiezen om zijn carrière in Nederland voor te zetten, krijgt hij te maken met concurrentie van Walter Benítez, Joël Drommel en Boy Waterman.

Meer nieuws

Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
3
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
6
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
16
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
14
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties