Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV wil opnieuw slag slaan en mikt op volgende contractverlenging

Laatste update:

Ruud van Nistelrooij had tot de winterstop de beschikking over slechts één aanvalsleider, wat maakte dat na het uitvallen van Luuk de Jong verschillende keren moest worden geschoven met de spitspositie. Yorbe Vertessen, Guus Til, Anwar El Ghazi en Xavi Simons werden allemaal in de punt van de aanval geposteerd. In de winterstop besloot de club Silva op huurbasis over te nemen van Wolverhampton Wanderers. De Portugees kwam sindsdien tot negen wedstrijden, waarin hij drie keer wist te scoren en één keer een assist gaf.

Voldoende voor PSV om de samenwerking met de twintigjarige aanvaller te verlengen, schrijft het Eindhovens Dagblad. Silva voelt zelf ook wel wat voor een langer verblijf in Eindhoven. PSV dient er echter uit te moeten komen met Wolverhampton, de club waar de spits nog tot medio 2026 onder contract staat. Silva wordt momenteel door Van Nistelrooij gezien als belangrijke stand-in voor De Jong. Laatstgenoemde komt eindelijk op schot en wist in zijn laatste acht wedstrijden vijf keer het net te vinden.

Ook in de achterhoede heeft de nieuwe technische man Earnest Stewart nog flink wat werk te verzetten. Jarrad Branthwaite moet definitief worden overgenomen van Everton, terwijl Jordan Teze en Armando Obispo snel verbetering moeten laten zien om een vertrek te voorkomen. Ook moet een besluit worden genomen over het tot medio 2024 lopende contract van André Ramalho. Van Joël Drommel wordt verwacht dat hij komende zomer vertrekt als hij nog een jaar tweede viool moet spelen achter Walter Benítez.

Moet PSV langer doorgaan met Fábio Silva?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
32
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
39
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
38
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties