Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV wil rechtsbackpositie versterken en blaast eerdere interesse nieuw leven in

Laatste update:

Van Ewijk maakte in de zomer van 2021 de overstap van ADO Den Haag naar Heerenveen. De rechtsback groeide direct uit tot een basisspeler en kan vooral dit seizoen indrukwekkende cijfers overleggen. In 29 officiële duels was hij goed voor 5 goals en 2 assists. PSV heeft momenteel de beschikking over Phillipp Mwene en Jordan Teze die als rechtsback uit de voeten kunnen. De 21-jarige Shurandy Sambo wordt dit seizoen daarnaast verhuurd aan Sparta Rotterdam.

Van Ewijk kon tijdens de winterstop al rekenen op interesse van Fulham en Sporting Portugal. Komende zomer hoopt de viervoudig jeugdinternational van Jong Oranje een mooie stap te maken. "Ik probeer op de route te blijven die ik in mijn hoofd heb", zei hij in een interview met de NOS. "Mijn ambitie is om die stap te maken en ik probeer mezelf te ontwikkelen om klaar te zijn voor die stap."

Van Ewijk staat te boek als de snelste verdediger van de Eredivisie. Eerder dit seizoen werd er een snelheid van 34,66 kilometer per uur bij een sprint van hem gemeten. De verdediger blijft hier zelf bescheiden onder. "Er zijn er altijd die sneller zijn. Ik zag donderdag die sprint in de Europa League van Jeremiah St. Juste tegen Arsenal. Dat is er ook eentje hoor."

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
21
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties