Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV wil topschutter ondanks forse concurrentie niet laten gaan

Laatste update:

Het Eindhovens Dagblad meldde vorige week dat Van Duiven in de concrete belangstelling van Heracles Almelo staat. De promovendus hoopt de achttienjarige spits voor één seizoen te kunnen huren van PSV. Heracles is overigens niet de enige club die belangstelling heeft voor Van Duiven: NEC en FC Utrecht willen hem zelfs definitief willen overnemen van PSV, dat de aanvaller dus niet wil uitzwaaien.

Het lijkt erop dat Van Duiven bij PSV 1 maar op weinig speeltijd kan rekenen. Luuk de Jong lijkt vooralsnog de eerste spits te zijn van de Eindhovenaren, terwijl ook Ricardo Pepi en Yorbe Vertessen nog boven het talent in de pikorde lijken te staan. Eind juli werd daarom al bekend dat Van Duiven zich voorlopig op Jong PSV lijkt te moeten richten. Toch liet hij zich in de voorbereiding ook in het eerste elftal zien: zo was hij trefzeker in het oefenduel met FC Eindhoven (3-0 winst).

Van Duiven zou nog altijd hopen op een doorbraak in het eerste bij PSV, maar lijkt ook te beseffen dat hij daarvoor de tijd moet nemen. Daarom werd Eredivisie-ervaring bij een andere club opdoen lange tijd als realistische optie gezien, om vervolgens weer terug te keren bij PSV. Voorlopig is van een tijdelijk vertrek van Van Duiven uit Eindhoven geen sprake, aldus de berichtgeving van Elfrink. Namens Jong PSV was hij afgelopen seizoen goed voor 15 treffers en 3 assists in 34 Keuken Kampioen Divisie-duels.

Doet PSV er goed aan om Jason van Duiven te behouden?

Meer nieuws

Pepijn Lijnders gaat weer aan de slag als hoofdtrainer en tekent tot medio 2027
4
De EK-selectie van Duitsland: 17 namen bekend, welke 9 voegt Nagelsmann nog toe?
6
'Bergwijn staat open voor transfer; vertrek van nog 2 spelers bij Ajax verwacht'
38
Stunttrainer met twee opeenvolgende promoties kandidaat om Ten Hag op te volgen
9
Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
9
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties