Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV wil voor topper tegen uitgerekend Feyenoord duidelijkheid van Isaac Babadi

Laatste update:

Babadi stond afgelopen zaterdag tegen PEC Zwolle (1-7 winst) voor het eerst sinds 19 augustus weer eens in de basis bij PSV, nadat hij het seizoen stormachtig was begonnen. Mede door de zeer forse concurrentiestrijd op de 10-positie zakte Babadi ver weg in de pikorde. De Nijmegenaar ligt nu nog tot medio 2024 vast in het Philips Stadion en dreigt de club aanstaande zomer te verlaten.

Zaterdag maakte technisch directeur Earnest Stewart nog bekend dat PSV geen nieuwe aanbieding meer gaat voorleggen aan Babadi en zijn entourage. PSV heeft al twee keer een verbeterde aanbieding neergelegd bij het jeugdproduct, tot nu toe zonder resultaat. Kamp-Babadi heeft een tegenvoorstel neergelegd bij PSV, dat daar woensdag een besluit over neemt.

De twee managers van Babadi hebben bij andere clubs al geïnformeerd wat daar de sportieve en financiële mogelijkheden zijn. "PSV moet daar grotendeels in mee en volgens de entourage in ieder geval naar marktwaarde betalen, want anders zal de speler aan het eind van dit seizoen vertrekken uit Eindhoven", schrijft Elfrink.

Bekend is dat Feyenoord één van de gegadigden is om Babadi aan het einde van het seizoen transfervrij over te nemen. Uitgerekend Feyenoord is zondag de tegenstander van PSV in het Philips Stadion. De Rotterdammers, die tien punten achter koploper PSV staan, moeten winnen om nog enigszins kans te blijven houden op de landstitel.

Toch lijkt het erop dat Babadi PSV trouw zal blijven. Van concrete onderhandelingen van kamp-Babadi met Feyenoord is momenteel 'geenszins' sprake. Een bron rondom Babadi meldt tegenover het Eindhovens Dagblad dat het 'goedkomt' tussen PSV en Babadi, al kan en wil een van de spelersmakelaars dat niet bevestigen.

Van een deal is echter nog geen sprake. Allereerst omdat PSV de financiële verhoudingen binnen de selectie niet omver wil gooien. Daarnaast wil PSV dat Babadi graag voor de Eindhovenaren uitkomt. Ook kijkt trainer Peter Bosz naar de trainingsinzet van van de jongeling. Het zijn factoren die meespelen in beslissing van PSV, dat in ieder geval voor de topper van zondag duidelijk wil.

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
3
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties