Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV wint dankzij Maher en Narsingh overtuigend van Zagreb

Laatste update:

PSV heeft dit seizoen last van groeistuipen en is hierdoor bijzonder wisselvallig. De afgelopen weken morsten de Eindhovenaren tegen PEC Zwolle, Roda JC Kerkrade en FC Groningen, maar donderdag boekten zij dus wel weer een overwinning. Die was meer dan terecht, want Zagreb had weinig in de melk te brokkelen in het halfvolle Philips Stadion. De gastheer controleerde het duel en kreeg in het eerste kwart diverse kansen om de score te openen. Jürgen Locadia, die op zijn verjaardag de voorkeur kreeg boven Tim Matavz, kwam net niet aan een voorzet van Memphis Depay en doelman Oliver Zelenika was een aantal keer belangrijk voor de bezoekende partij van Zoran Mamic. Zelenika keerde een afstandsschot en kopbal van Ola Toivonen en had een antwoord op pogingen van Depay en Locadia.

Na een klein halfuur brak Maher de ban: na een prachtige en vlotte aanval tikte hij bij de eerste paal een voorzet van Luciano Narsingh binnen. De kampioen van Kroatië, die met dit duel de laatste negen groepswedstrijden in Europa verloor, had niet het vermogen om het Przemyslaw Tyton echt lastig te maken. De Pool, de vervanger van de geblesseerde Jeroen Zoet, hoefde alleen in actie te komen bij een knal van Ivo Pinto. Sammir, de valse spits van Zagreb, mikte nog een keer in het zijnet. PSV speelde met vertrouwen en deed dat ook na rust, ondanks dat Zagreb moest winnen om nog uitzicht te houden op de tweede plaats in de poule.

Toivonen schoot vijf minuten in de tweede helft net naast en na een klein uur verdubbelde PSV de marge. Maher stuurde Narsingh weg, die ervoor zorgde dat ook Toivonen kon scoren. De Zweed liet Zelenika kansloos, mede doordat zijn inzet nog het lichaam van Locadia raakte. Zagreb dook zo nu en dan op de vijandelijke helft op, maar was erg slordig in de passing. PSV kreeg kansen op meer. Zelenika voorkwam dat Locadia hem kon passeren en het lege doel kon vullen, terwijl hij ook een schot van de uitstekend spelende Maher naar de zijkant bokste. Cocu haalde Narsingh, de man van twee assists, een kwartier voor tijd naar de kant ten faveure van Florian Jozefzoon.

Zagreb bracht toptalent Alen Halilovic ook nog in de ploeg, maar verder dan een schot van El Arbi Hillel Soudani, dat over ging, kwamen de gasten niet meer. PSV kreeg in de slotfase nog enorme mogelijkheden om naar een 3-0 voorsprong te counteren, maar Depay schoot met gevoel tegen de buitenkant van de paal, Jozefzoon knalde van dichtbij voorlangs en Maher pegelde tegen de lat. Hierdoor bleef het bij een dubbele marge in het voordeel van PSV en kan de ploeg met vertrouwen toewerken naar de uitwedstrijd van komende zondag tegen NAC Breda.

Bekijk het doelpunt van Adam Maher

Ludogorets Razgrad - Chornomorets 1-1
Ludogorets is bijna zeker van de knock-outfase van de Europa League. De Bulgaren remiseerden donderdag met 1-1 tegen Chornomorets en hebben tien punten na vier wedstrijden, terwijl de Oekraïeners over vier punten beschikken. In de eerste helft kregen beide partijen kansen om te scoren, maar twee minuten na rust werd de score pas opengebroken. Mihail Aleksandrov tikte op aangeven van Virgil Misidjan binnen en zette Opnume om Razgrad de 1-0 binnen en Oleksiy Gai bezorgde Chornomorets alsnog een punt. Die club staat nu drie punten achter runner-up PSV.

-
Denk jij dat PSV de volgende ronde haalt?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties