Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV wint dankzij onder meer talent Kwaaitaal na 150 minuten van FC Augsburg

Laatste update:

PSV begon met liefst acht andere basisspelers ten opzichte van de vorige oefenwedstrijd, waarin met 1-2 werd gewonnen van FC Blau-Weiss Linz. Alleen Olivier Boscagli, Joey Veerman en Johan Bakayoko stonden opnieuw aan de aftrap. De naar Paris Saint-Germain teruggekeerde Xavi Simons werd zaterdag vervangen door de achttienjarige Isaac Babadi, Noa Lang maakte zijn debuut voor PSV op de plek waar tegen Linz nog Kwaaitaal stond en De Jong startte in de spits. Daardoor begon Ricardo Pepi tegen zijn oude club op de bank.

Meer: Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax

PSV opende sterker en was via een kopbal van De Jong op de lat dicht bij de openingstreffer. Het was echter Augsburg dat de score opende: Joël Drommel kwam uit zijn goal, Dion Beljo profiteerde: 0-1. Lang kon Augsburg echter niet van de voorsprong genieten, want binnen twee minuten stond het alweer 1-1. De Jong scoorde op aangeven van Joey Veerman en na goede voorbereidende acties van Lang. In het restant van de eerste 75 minuten waren beide ploegen nog een paar keer gevaarlijk. Zo kopte Beljo net naast en kreeg Babadi aan de andere kant van het veld een goede mogelijkheid op de 2-1 voor PSV.

Niet lang na de start van de tweede helft zorgde Kwaaitaal voor de 2-1. De aanvaller, die als back opereerde, schoot knap raak. De voorsprong van de Eindhovenaren kwam daarna meermaals serieus in gevaar. Allereerst trof Sven Michel de paal en even later kregen de Duitsers een strafschop mee na een overtreding van Benítez op Maurice Malone in zijn eigen zestien. De Argentijnse goalie herstelde zich echter keurig door vervolgens de penalty van Ermedin Demirovic te keren. Anwar El Ghazi dacht de marge nog naar twee te vergroten, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. De overwinning van PSV kwam desondanks niet meer in groot gevaar.

Opstelling PSV eerste helft: Drommel; Sambo, Ramalho, Boscagli, Mwene; Sangaré, Babadi, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lang.

Opstelling PSV tweede helft: Benítez; Kwaaitaal, Teze, Van de Blaak, Van Aanholt; Comenencia, Land, Van den Heuvel; El Ghazi, Pepi, Vertessen.

Meer nieuws

Leroy Fer werkte onder Farioli én Potter: 'Ik denk dat hij beter bij Ajax past'
0
'Withete Allegri ontspoort na afloop van bekerwinst Juve en bedreigt journalist'
3
Atalanta-coach vreest voor einde seizoen van EK-kandidaat Marten de Roon
25
Go Ahead Eagles pikt absolute smaakmaker op in de Keuken Kampioen Divisie
5
Borussia Dortmund maakt van peperdure PSG-aanvaller prioriteit nummer één
6
Maddison geeft duidelijke boodschap af aan Koeman over EK-selectie Nederland
60

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties