Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV wint en voert druk op Feyenoord en Ajax op

Laatste update:

De wedstrijd in het Philips Stadion was voor PSV de duizendste thuiswedstrijd in de Eredivisie. De Eindhovenaren konden met het oog op de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax dus goede zaken doen en de bliksemstart die PSV kende was dan ook mooi meegenomen. Al na een minuut lag de bal er, met dank aan de mandekkers, in: Jeffrey Bruma kopte de bal op de paal en Héctor Moreno werkte vervolgens van dichtbij binnen.

PSV drukte niet door en FC Utrecht bleef eenvoudig in de wedstrijd. Wel hadden de bezoekers geluk dat Luuk de Jong met een knappe halve omhaal niet verder kwam dan de lat; keeper Robbin Ruiter kon de bal simpel vangen. Ruiter was ook alert bij een poging van Jürgen Locadia. De bezoekers kwamen er nauwelijks uit, maar daar zou na rust verandering in komen.

Omdat PSV na het snelle doelpunt het tempo niet hoog wist te houden kon FC Utrecht na de pauze op gelijke hoogte komen. Na een rappe counter schoot Bart Ramselaar de bal via een PSV'er binnen voor de 1-1. De thuisploeg mocht zelfs van geluk spreken dat FC Utrecht niet direct op 1-2 kwam, omdat spits Sébastien Haller de bal rakelings langs de voor hem verkeerde kant van de paal schoof. Het werd onrustig op de bank van PSV en trainer Phillip Cocu voerde een dubbele wissel door.

Onder een fluitconcert werden Luciano Narsingh en Adam Maher naar de kant gehaald voor Jorrit Hendrix en Gastón Pereiro. Dat bleek een gouden wissel, want Pereiro leverde de assist op de 2-1 van Santiago Arias. Bij een door Björn Kuipers makkelijk gegeven strafschop kreeg De Jong de kans de wedstrijd op slot te gooien, maar Ruiter keerde de inzet van de spits. Voor PSV was het de zevende misser in elf pogingen van elf meter. De Jong maakte niet lang daarna zijn fout goed door alsnog voor zijn dertigste competitietreffer sinds zijn terugkeer naar de Eredivisie te zorgen: 3-1.

-
Is PSV de grootste titelkandidaat in Nederland?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties