Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV zal geïnteresseerd Besiktas op vraagprijs van zes miljoen euro wijzen'

Laatste update:

Isimat-Mirin heeft bij PSV nog maar een contract voor een seizoen en kan op dit moment niet rekenen op een basisplaats. "De club staat niet onwelwillend tegenover een vertrek. Ze bieden mij de keuze", verzekerde de verdediger enkele dagen geleden. "PSV staat voor alle opties open. Als ik wil blijven, valt daarover te praten. Ik denk dat het misschien tijd is voor iets anders. Dat zal uiteraard in samenspraak gaan met de club."

Volgens de regionale krant mag Isimat-Mirin bij 'een acceptabel bod' naar een andere club vertrekken en vraagt men naar schatting ongeveer zes miljoen euro voor de verdediger. Isimat-Mirin speelt al sinds de zomer van 2014 in Eindhoven. Hij werd eerst een seizoen op huurbasis overgenomen van AS Monaco en een jaar later ondertekende hij een verbintenis tot medio 2019.

Een vertrek van Isimat zou bij PSV kunnen worden opgevangen door het aantrekken van Trent Sainsbury. De 26-jarige verdediger annex Australisch international liet onlangs zijn contract bij het Chinese Jiangsu Suning ontbinden en is een oude bekende van Mark van Bommel, die tot voor kort assistent-bondscoach van Australië was.

Nicolas Isimat-Mirin is zes miljoen euro waard

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
1
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
4
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
8
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
15
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties