Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV zal zich niet 'keihard opstellen' richting geïnteresseerden voor Ihattaren

Laatste update:

PSV kan deze zomer nog een enigszins acceptabel bedrag binnenhalen voor Ihattaren, maar dat zal over een halfjaar anders zijn. De aanvallende middenvelder heeft voorlopig alle aanbiedingen om zijn contract te verlengen naast zich neergelegd en dreigt daardoor over een jaar transfervrij te vertrekken. Om die reden zullen de Eindhovenaren zich 'niet keihard' opstellen en Ihattaren bij 'een redelijk bod een vrijgeleide geven' wanneer een geïnteresseerde club zich voor hem meldt.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat wanneer een club zich met een 'bedrag dat PSV niet helemaal aanstaat' zal melden, er geprobeerd gaat worden om een hoog doorverkooppercentage te bedingen. In dat geval houdt PSV 'grip op de transferrechten van Ihattaren' als hij zijn draai weer bij een nieuwe club weet te vinden. Qua interesse loopt het echter nog niet storm. Napoli informeerde weliswaar bij PSV, maar pakte daarna vooralsnog niet door.

Mocht Ihattaren voor 1 september niet verkocht worden, gaat PSV daarna kijken of hij alsnog wil blijven. De aanvallende middenvelder is fit gearriveerd voor de start van het seizoen, maar dat heeft nog niet geresulteerd in een basisplaats. Trainer Roger Schmidt hield Ihattaren in de met 5-1 gewonnen wedstrijd tegen Galatasaray in de voorronde van de Champions League negentig minuten op de reservebank.

"Waarin hij beter moet worden? Hij moet betrouwbaarder worden. Waarin? Qua tactiek, mentaliteit en motivatie. In álle opzichten dus", zei Schmidt afgelopen week. Ihattaren brak onder Mark van Bommel door in de hoofdmacht van PSV, maar is sinds de komst van Schmidt uit de basiself verdwenen. In het vorige seizoen kwam hij tot 29 wedstrijden, waarvan 20 als basisspeler en waarin hij goed was voor 3 doelpunten en 2 assists.

Zie jij Mohamed Ihattaren deze zomer in Nederland blijven?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
25
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties