Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV zegt alleen 'bij gekkigheid' wellicht 'ja' tegen winterse transfer Lozano

Laatste update:

Lozano was in de zomermaanden al alom gewild, maar PSV ging er met de handtekening van de aanvaller vandoor. Zijn goede start in het tenue van de Eindhovenaren heeft ervoor gezorgd dat de belangstelling onverminderd is. PSV is niet van plan hem zonder slag of stoot te laten gaan. "Op dit moment speelt er niks en in de winter zijn spelers altijd een stuk duurder", zegt Gerbrands dinsdag in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "En zeker spelers met nog een contract van vijfenhalf jaar."

"Alleen bij gekkigheid kan er iets gebeuren en die lijn volgen we al jaren", zo verzekert de sportbestuurder van PSV. "We hebben eerder al hoge biedingen op Memphis Depay en Davy Pröpper afgeslagen omdat we prijzen wilden winnen." Bijna een jaar geleden bood Zenit Sint-Petersburg veel geld voor Davy Pröpper, maar PSV ging niet overstap. De middenvelder ging in de zomer uiteindelijk naar het Engelse Brighton & Hove Albion.

Wanneer Lozano op deze manier doorgaat, is het ondenkbaar dat hij zijn verbintenis tot medio 2023 uitzit. "Ik heb het hier naar mijn zin. Hopelijk kan ik nog lang blijven", liet Lozano afgelopen weekeinde weten. Hij wil eerst nog een betere voetballer worden bij PSV. "Mijn linkerbeen is bijvoorbeeld te zwak en mijn kopballen ondermaats. Bepaalde technieken heb ik nog niet onder de knie."

Denk jij dat Hirving Lozano alleen dit seizoen voor PSV zal spelen?

Meer nieuws

Waarom Jorrel Hato meer kans had om profvoetballer te worden dan Kylian Mbappé
0
Johan Derksen ergert zich kapot aan Ronald Koeman: 'Hij is zó hypocriet'
12
Toni Kroos schrijft na voetbalshow met Duitsland nieuw record op zijn naam
9
Van der Vaart ziet grote dissonant bij Duitsland met 'schoenen verkeerd om aan'
5
Duitsland geeft galavoorstelling en maakt Schotland met de grond gelijk op EK
84
Feyenoord is op één detail na rond met transfervrij overkomende Julián Carranza
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties