Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV zegt contracten van zestal op en houdt vijf spelers binnenboord

Laatste update:

Room debuteerde vorig seizoen in de kampioenswedstrijd tegen Ajax, kwam in actie tegen Roda JC Kerkrade en ADO Den Haag. Room keepte daarnaast dit seizoen in het bekertoernooi namens PSV. Daneels, Hattu en Frey zijn dit seizoen actief bij Jong PSV, terwijl Melis zijn minuten maakt bij de Onder-19. De club laat verder weten in gesprek te zullen gaan met 'Robin Schoonbrood en meerdere jongens van Jong PSV en een aantal jeugdspelers' over hun toekomst.

Tegenover het vertrek van het vijftal staat dat technisch manager John de Jong de contracten van Yanick van Osch (22), Oliver Horvath (18), Youri Roulaux (19), Matthias Verreth (21) en Dante Rigo (20) heeft verlengd. De Eindhovenaren hadden in de contracten van het vijftal een eenzijdige optie om de samenwerking te verlengen en er is voor gekozen om die te lichten. Verreth en Rigo hebben al ervaring opgedaan in het eerste elftal van PSV.

Eerder op de avond meldde het Brabants Dagblad dat RKC Waalwijk belangstelling heeft voor Daneels, die dit seizoen 4 doelpunten maakte in 25 duels voor Jong PSV. De Belg, voor wie een stap naar de A-selectie niet haalbaar was, verlaat PSV na negen jaar. Het Eindhovens Dagblad schreef bovendien dat Frey 'regelmatig een goede indruk achterlaat in de Keuken Kampioen Divisie', waarin hij 26 keer speelde, maar dat een transfervrij vertrek onvermijdelijk was door zijn leeftijd (23).

Neemt PSV de juiste beslissingen met betrekking tot de contracten?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
22
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
20
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties