Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV zet Mohamed Ihattaren voorlopig uit A-selectie

Laatste update:

De aanleiding voor het gesprek was onder meer dat Ihattaren de afgelopen tijd een aantal afspraken met de club niet is nagekomen. De directie heeft hem daar donderdagmiddag op aangesproken, zoals in het verleden eerder is gebeurd. Zo miste hij vorig seizoen de thuiswedstrijd tegen Ajax, na een botsing met trainer Roger Schmidt. De coach was niet tevreden over de houding van Ihattaren.

Twee weken geleden verklaarde Schmidt nog dat Ihattaren, die afgeslankt aan de voorbereiding begon, zich op tal van punten moest verbeteren om in aanmerking te komen voor een basisplaats. "Het clubbelang van PSV staat te allen tijde voorop. De focus ligt op het kwalificatietraject voor de groepsfase van de Champions League, de Johan Cruijff Schaal en de start van de Eredivisie", zo benadrukt de club op de website.

Schmidt deed deze maand in het eerste Champions League-duel met Galatasaray (5-1 winst) ook geen beroep op Ihattaren, die negentig minuten op de bank bleef. Bij het weerzien in Istanbul (1-2 winst) was het talent afwezig, met als reden dat hij ziek was. Ihattaren reisde vervolgens echter wel af naar Monaco, om zijn zaakwaarnemer Mino Raiola te bezoeken en te praten over zijn sportieve toekomst.

Volgens het Eindhovens Dagblad is daar intern onder meer irritatie over. Bij terugkeer werd Ihattaren op de hoogte gesteld van de beslissing, die volgens de directie in het belang van de club genomen is. De middenvelder zit zodoende niet in de selectie voor het duel met FC Midtylland van komende dinsdag.

De kans lijkt hierdoor alsmaar groter dat Ihattaren deze zomer vertrekt bij PSV. Hij heeft nog maar een contract voor een jaar en gesprekken over een langere verbintenis leverden vorig seizoen niets op.

Meer nieuws

Gaat Ajax man met bijzonder hoog gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
12
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties