Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV zette supporters FC Kopenhagen met listige truc op verkeerde been

Laatste update:

Fans van FC Kopenhagen probeerden in de nacht van woensdag op donderdag om de selectie van PSV uit hun slaap te houden in aanloop naar de return in de Conference League. De Deense aanhang stak vuurwerk af, maar stond bij het verkeerde Radisson-hotel. De selectie van PSV verbleef in een ander hotel van de keten in een ander deel van de stad, waardoor nietsvermoedende hotelgasten uit hun slaap werden gehouden en niet de spelers van PSV.

Ook de media-afdeling van de Eindhovense club kreeg lucht gekregen van de knullige actie van de Kopenhagen-fans en deelde op Twitter een foto van een bekende meme met de verschillende hotels van Radisson. Volgens Götze was het een voorbedacht plan. "We hadden de bus bij een ander hotel geparkeerd. Dat was bewust", aldus de Duitser na afloop van de met 0-4 gewonnen achtste finale bij het clubkanaal van PSV. "Ik heb het meegekregen. Maar ik heb heel goed geslapen. "

Er was ook minder goed nieuws te betreuren voor PSV. Na afloop van het duel werden supportersbussen van de club bekogeld door fans van Kopenhagen, schrijft het Eindhovens Dagblad. In totaal waren er zo'n 1.100 fans van de Eindhovense club aanwezig bij het duel, waarvan er tweehonderd reisden met bussen van Supportersvereniging PSV. Na afloop van het duel werden zij slachtoffer van de baldadige Kopenhagen-fans, die middels stenen twee van de drie bussen vernielden.

UEFA Europa Conference League
FC Kopenhagen
0 - 4
PSV

Meer nieuws

Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
0
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
4
PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
1
Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
14
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties