Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV ziet Arsenal mede door sublieme assist van Jesus koploper worden

Laatste update:

Arsenal begon met de nodige wijzigingen aan het duel met de Noren. Zo begonnen vaste krachten als Thomas Partey, Gabriel Jesus en Bukayo Saka op de bank. Ook Martin Ødegaard werd gespaard, waardoor de Noor de wedstrijd tegen zijn landgenoten grotendeels aan zich voorbij zag gaan. Toch stelde trainer Mikel Arteta met Gabriel Martinelli, Kieran Tierney, Granit Xhaka en Nketiah nog de nodige routine op. Aan de kant van de Noren viel op dat Ola Solbakken op de bank zat. De spits was lang geblesseerd, maar keerde medio september terug in de ploeg van trainer Kjetil Knutsen.

Nadat Vieira in de negende minuut vlak voor het Noorse doel de lat raakte, leek Tierney een klein kwartier later wel voor de openingstreffer te zorgen. De Schot stond vogelvrij aan de linkerkant van het veld, ontving de bal van Martinelli en pegelde de bal op de paal. Tot opluchting van de linksback was Nketiah het meest attent op de rebound: 1-0. Amper vijf minuten later was het alweer 2-0. Een scherpe voorzet van Vieira belandde op het hoofd van Holding, die de bal fraai naar de korte hoek stuurde. De centrale verdediger stond daar nog, nadat een hoekschop even daarvoor niets opleverde. Een vrije trap van Xhaka had tien minuten voor rust een redding nodig van Nikita Haikin.

Na rust moest de Russische doelman zich wederom onderscheiden op een poging van Xhaka. De Zwitser kreeg de bal voor zijn voeten, nadat de verdediging van de Noren de bal niet goed weg kreeg. Het schot richting de lange hoek werd echter knap gepakt. Na een klein uur spelen besloot Arteta om zijn supporters te trakteren met de invalbeurten van Jesus, Ødegaard en Saka. Ook Ben White kwam in het veld, die daarmee zijn Europese debuut voor Arsenal maakte. Nketiah had in de slotfase zijn tweede van de avond moeten maken, maar oog in oog met Haikin schoot de Engelsman over. Reiss Nelson kreeg nog tien minuten speeltijd en de oud-Feyenoorder zag hoe Vieira, na een sublieme dribbel van Jesus, de bal in de kruising schoot: 3-0.

Europa League
Arsenal
3 - 0
FK Bodo Glimt

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
2
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
20
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties