Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV ziet beoogde opvolger van Cody Gakpo definitief naar LaLiga verkassen

Laatste update:

PSV is na het vertrek van Gakpo en de dreigende exit van Noni Madueke naar Chelsea op zoek naar versterking voor de vleugels. Hoewel PSV contact legde met Tsygankov, was een transfer naar het Philips Stadion nooit zeker. Zo berichtte De Telegraaf dat hij 'geen goedkope jongen zou zijn' vanwege vanwege zijn flinke salaris en tekenpremie. Omdat Girona onderdeel is van de City Group, is het financiële plaatje geen probleem voor de nummer elf van LaLiga. De in Israël geboren rechtsbuiten, die ook op de linkerflank uit de voeten kan, kwam tot 94 goals en 64 assists in 236 optredens voor Dynamo Kyiv, waar hij zijn contract na dit seizoen afliep.

Tsygankov tekent in Noord-Spanje een contract tot medio 2027. Girona maakt een transfersom van vijf miljoen euro over naar de Oekraïense topclub. Dynamo heeft bovendien een doorverkooppercentage van liefst vijftig procent afgedwongen. "Ik ben blij dat ik hier ben met mijn familie", laat Tsygankov weten via de officiële kanalen van Girona. "De trainers en het team wilden me hier hebben, dus het belangrijkste is dat ik hier nu ben. Het afgelopen jaar was voor mij en andere Oekraïners het zwaarst, maar we vechten voor onze vrijheid", refereert hij aan de oorlog in zijn land. "Ik bedank het Oekraïense volk en Europa die helpen."

"Ik heb Girona de laatste wedstrijden zien spelen en ze deden het geweldig", vervolgt Tsygankov. Girona is na de overwinning op Sevilla en de gelijke spelen tegen Espanyol (2-2) en Rayo Vallecano nu drie wedstrijden op rij ongeslagen. "Dit is voor mij nu de beste stap. Ik wil mezelf verbeteren en het team helpen omhoog te stuwen. Ik zal mijn best doen en iedere dag leren van de trainer en spelers. De trainer zei dat ik morgen met het team zal trainen en ik kan niet wachten om het team te helpen. Ik hou er niet van om over mezelf te spreken. Ik laat het liever op het veld zien."

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
5
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
6
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
20
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
42
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties