Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV ziet deal door de vingers glippen: 'Financieel moeilijk te realiseren'

Laatste update:

Transfermarkt schat de waarde van Branthwaite momenteel op 7 miljoen euro, maar daarmee gaat Everton niet akkoord. De Engelsen verlangen naar verluidt een bedrag van 13,5 miljoen euro voor de verdediger. Dat bedrag lijkt PSV niet te willen betalen. In een interview over het nieuwe hoofdtrainerschap bij PSV reageert Marcel Brands desgevraagd op de situatie rond Branthwaite. "Financieel zal dat moeilijk te realiseren zijn, verwacht ik", aldus de algemeen directeur in bovengenoemd dagblad.

Branthwaite mag in principe vertrekken bij Everton en ligt goed in de markt. Eerder deed AS Roma een poging om de twintigjarige Brit binnen te halen. Branthwaite zou alleen op huurbasis nog een extra seizoen bij PSV kunnen blijven, maar dat heeft niet de voorkeur van de clubleiding. PSV voelde zich dit seizoen mede door financiële problemen gedwongen om veel huurlingen binnen te halen, maar wil vanaf nu via het basiselftal zelf transferwaarde gaan creëren.

De Eindhovenaren beschikken komend seizoen in ieder geval wel nog over Olivier Boscagli, die weer hersteld is van een zware knieblessure maar er niet in slaagde om Branthwaite uit de basis te spelen. PSV is al langer van plan om Armando Obispo, de derde linksbenige centrumverdediger, te verkopen. Ook André Ramalho, die nog een contract heeft tot volgend jaar zomer, staat bij de aanstelling van Peter Bosz op de nominatie om te vertrekken uit Eindhoven.

Branthwaite kwam begin februari na de rode kaart van Obispo tegen Feyenoord (2-2) in het elftal en stond zijn basisplek vervolgens niet meer af. De Engelsman staat op 36 officiële duels voor PSV in alle competities, waarin hij goed was voor vier doelpunten en twee assists. Branthwaite liet eerder dit seizoen al weten vooral Brands dankbaar te zijn. De algemeen directeur haalde de verdediger een aantal jaar geleden al van het kleine Carlisle United naar Everton, toen Brands daar nog het technische beleid bepaalde.

Vind jij Branthwaite 13,5 miljoen euro waard?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties