Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV ziet genoeg potentie in 'spits van één goal' en biedt meerjarig contract aan

Laatste update:

Priske Flyger werd eind augustus gehuurd van de runner-up in de Deense competitie. In eerste instantie zou de jongeling zijn wedstrijden spelen voor de Onder 18 van PSV, maar vanaf januari werd hij wegens uitstekende prestaties (Priske Flyger vond negenmaal het net in veertien duels) overgeheveld naar het beloftenelftal. Daar bekroonde Priske Flyger zijn competitiedebuut tegen Almere City (5-1 winst) direct met een treffer.

Daarmee is de aanvaller een bekende van Ruud van Nistelrooij, die nu van de positie als hoofdtrainer van Jong PSV naar die van hoofdtrainer van de eerste selectie wordt overgeheveld. Het is echter nog onbekend in hoeverre Priske Flyger komend seizoen perspectief heeft op speelminuten in PSV 1. Bij Jong PSV zal de Deen al moeten concurreren met Fodé Fofana, die afgelopen seizoen onder Roger Schmidt zijn debuut voor het eerste ook al maakte. Wel verloren de Eindhovenaren in de eerste selectie een spits met Eran Zahavi, waardoor zich een vacante positie in de voorhoede heeft opgeworpen.

In dat verband heeft PSV Luuk de Jong tot transferdoelwit nummer één gebombardeerd. De nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen is bereid om meerdere miljoenen op tafel te leggen om de 31-jarige spits terug te laten keren in het Philips Stadion. Zijn club Sevilla zal op zijn beurt niet zonder slag of stoot afstand doen van De Jong, die tot medio 2023 vastligt en zich bij Barcelona behoorlijk in de kijker heeft gespeeld als ultieme pinchhitter. PSV onderhoudt al jaren 'op regelmatige basis' contact met De Jong en probeerde ook afgelopen zomer al om de kopsterke aanvaller in te lijven. Toen Ronald Koeman echter duidelijk maakte interesse te hebben met Barcelona, hield De Jong de boot uit Eindhoven direct af

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties