Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV ziet titelkansen slinken na nederlaag in De Kuip

Laatste update:

In de beginfase leek het er niet op dat PSV aan één van de laatste examens op weg naar het landskampioen was begonnen. De ploeg van Fred Rutten begon inspiratieloos, al was het via Stanislav Manolev wel dichtbij een doelpunt. De Bulgaar haalde uit de draai steenhard uit, maar raakte de lat. Nadien was het echter Feyenoord dat dicteerde en bepaalde hoe en in welke richting de bal rolde. Het overwicht leidde tot mogelijkheden voor Leroy Fer en Wijnaldum, maar beide spelers zagen hun venijnige inzet op de vuisten van Andreas Isaksson eindigen. PSV liet het zich allemaal welgevallen.

Dat de thuisploeg na 27 minuten de leiding nam was dan ook verdiend. Diego Biseswar kreeg van Erik Pieters alle gelegenheid om de bal voor te trekken, terwijl Wijnaldum voor het doel eveneens geen strobreed in de weg werd gelegd. De uitblinkende aanvaller kon vrij inkoppen en deed dat naar behoren: met een tegendraadse inzet liet hij Isaksson kansloos. Pas in de slotminuut van het eerste bedrijf beet PSV weer eens serieus van zich af, maar Erwin Mulder kon een knap schot van Zakaria Labyad net naast duwen.

Na de pauze raakte het treffen in een stroomversnelling. Scheidsrechter Björn Kuipers drukte zijn stempel op de wedstrijd door Engelaar met direct rood van het veld te sturen voor een harde overtreding op Luc Castaignos. Van kwade opzet leek echter geen sprake. Ondanks die tegenvaller wisten de gasten zich te herpakken en volgde uit het niets te de gelijkmaker. Jeremain Lens lanceerde Labyad, die Mulder weliswaar passeerde maar de paal raakte. De rebound werd door invaller Ola Toivonen vanaf een meter of dertig knap binnengeschoten.

Het bleek de laatste stuiptrekking van de bezoekers uit Eindhoven. Feyenoord stelde via Wijnaldum namelijk snel orde op zaken. Wederom kon Biseswar ongehinderd voorzetten en wederom knikte Wijnaldum buiten het bereik van Isaksson raak. PSV ging na de nieuwe achterstand met de moed der wanhoop op zoek naar de gelijkmaker, maar wist voorin weinig klaar te spelen. Tien minuten voor het slotsignaal gooide Luc Castaignos het duel in het slot. Een lage voorzet van Kamohelo Mokotjo werd door de spits uitstekend verwerkt en laag in de hoek geschoven. Op die klap hadden de Brabanders geen antwoord paraat.

-
PSV is uitgeschakeld in de titelrace

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
33
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties