Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV ziet transfer afketsen en geeft twee twijfelgevallen nieuwe kans

Laatste update:

Romero stond vorige op het punt om naar Udinese te verkassen. De Italiaanse club kreeg bij de medische keuring echter twijfels over de fysieke gesteldheid van de 22-jarige spits en liet de transfer afketsen. Romero is, niet voor de eerste keer, herstellende van een zware knieblessure en is naar verwachting tegen het eind van de maand september weer inzetbaar. Voor Schmidt is de Argentijnse aanvaller een waardevolle aanvulling. "Dat komt omdat hij een paar specifieke kwaliteiten met zich meebrengt", aldus de Duitser.

"Maxi is bijvoorbeeld sterk in het strafschopgebied van de tegenstander en kan goed koppen", vervolgt Schmidt. "Ik zie nog altijd mogelijkheden voor hem als hij op goed niveau terugkomt, hoewel hij lang geblesseerd was. Dat wordt niet makkelijk, maar zijn gedrevenheid kan ervoor zorgen dat hij voor ons belangrijk kan zijn. Vorig jaar was hij vlak voor zijn blessure ook op een heel goed niveau. Hij stond in de basis in een wedstrijd die we per se moesten winnen." Daarmee doelt Schmidt op de Europa League-voorrondewedstrijd die PSV eind september speelde tegen het Sloveense NS Mura (1-5 zege). Romero liep na tien minuten een zware knieblessure en is daarvan sindsdien aan het revalideren.

Tijdens zijn herstelperiode kreeg Romero nieuwe tegenslagen te verwerken, waardoor hij zijn rentree moest uitstellen. Dat de spits zijn zinnen had gezet op een overgang naar Udinese, begrijpt Schmidt. "Hij heeft veel pech gehad hier en dan kan het goed zijn om het in een andere omgeving te proberen. Nu gaat hij ervoor om voor ons weer van waarde te zijn." Romero kwam op 1 januari 2018 voor liefst tien miljoen euro over van Vélez Sarsfield, maar kwam door veelvuldig blessureleed pas vier keer in actie voor PSV.

Ook Doan, die terug is gekeerd van een verhuurperiode bij Arminia Bielefeld, knokt voor een nieuwe kans bij PSV. De 23-jarige Japanner werd de voorbije tijd gelinkt aan 1. FSV Mainz, maar dat werd niet concreet. "We verwachten hem terug na de Olympische Spelen (die duren mogelijk tot 8 augustus, red.)", zegt Schmidt. "Ritsu wil graag voor zijn kans gaan bij ons." Doan kwam twee jaar geleden voor 7,5 miljoen euro over van FC Groningen. In zijn eerste seizoen bij PSV kwam hij tot 25 officiële duels, waarin hij 2 keer scoorde en 3 assists gaf. Afgelopen jaar was Doan een dragende kracht bij Bielefeld, waarvoor hij 5 doelpunten en 3 assists produceerde in 35 wedstrijden.

Meer nieuws

Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
0
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
28
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
4
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
46
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
54

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties