Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Willy van de Kerkhof noemt 2 spelers van Ajax die hij graag bij PSV zou zien

Laatste update:

Door het historische seizoen dat de Eindhovenaren doormaken staan meerdere bepalende spelers er goed op bij verschillende Europese (top)clubs. Stewart staat voor een bewogen transferzomer. In de ogen van de broertjes Van de Kerkhof moet de technisch directeur er alles aan doen om Sergiño Dest definitief in te lijven.

De vleugelverdediger maakt dit seizoen op huurbasis grote indruk in de ploeg van trainer Peter Bosz. PSV heeft de optie om Dest komende zomer voor tien miljoen euro definitief over te nemen van FC Barcelona, al is het nog niet duidelijk of de Amerikaans international een langer verblijf in Eindhoven zelf ook ziet zitten.

"Dest is al wekenlang de uitblinker", zegt Willy in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant. "PSV moet echt alles doen om hem te behouden. En Tillman ook." Wat betreft Johan Bakayoko ligt dat anders, al komt dat vooral door de bedragen die voor hem worden genoemd.

"Als hij echt zestig miljoen opbrengt dan gaat er een strik omheen", zegt René over Bakayoko. Waarop Willy toevoegt: "In een doos met schuimrubber eromheen zodat er niks mee gebeurt. En dan brengen we hem zelf weg."

De verwachting is dat PSV zich na dit seizoen zelf ook op de transfermarkt gaat roeren. Zo werden de Eindhovenaren al serieus in verband gebracht met FC Utrecht-middenvelder Ryan Flamingo.

René krijgt in de podcast de vraag of er nog spelers van Ajax zijn die hij graag bij PSV zou zien. "Haha, volgende vraag. Nee, ik zou er geen van Ajax willen." Willy staat daar echter anders in: "Taylor vind ik geen verkeerde. En die Kaplan misschien, maar meer ook niet."

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
7
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
89
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
17
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties