Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV zit voor altijd in mijn hart, maar eventuele aanbiedingen bekijk ik rustig'

Laatste update:

Gutiérrez is dit seizoen geen onbetwiste basisspeler meer bij PSV. Onder Ruud van Nistelrooij staat de teller momenteel weliswaar op 37 officiële duels. Slechts negentien keer begon hij daadwerkelijk aan de aftrap. Toch is Gutiérrez blij dat hij vorig jaar zijn contract tot medio 2025 verlengde. "Deze stad betekent heel veel voor me en niet alleen vanwege het voetbal", zegt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. "Mijn kinderen zijn nu drie en vier jaar oud, hier geboren en helemaal gewend aan de omgeving. Het is voor altijd de plek waar mijn grootste geluk de eerste stappen in het leven zette."

"Als je hier speelt, wil je zoveel mogelijk minuten maken en dat kon dit seizoen niet altijd", geeft Gutiérrez aan. "Tegelijkertijd zie ik ook dat er met 'Sanga' (Ibrahim Sangaré, red.) en Joey (Veerman, red.) hele goede spelers bij de ploeg zitten. Voor de trainer is het soms moeilijk om keuzes te maken en die moet je dan accepteren." De controleur stond afgelopen zomer welwillend tegenover een nieuwe samenwerking met Roger Schmidt, die als trainer van PSV naar Benfica vertrok. De Mexicaans international voelde uiteindelijk toch meer voor een langer verblijf in Eindhoven.

Naast Benfica toonden ook clubs uit Engeland, Spanje en Duitsland in de zomer van 2022 interesse in Gutiérrez. De kans bestaat dat hij na dit seizoen alsnog bij PSV vertrekt. "Ik ben hier straks vijf jaar en de club zit in mijn hart, voor altijd. Als er aanbiedingen komen, bekijk ik die rustig met mijn zaakwaarnemer en is het ook belangrijk wat PSV wil. Eerst wil ik nog zes prachtige weken op het veld beleven."

Meer nieuws

'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
6
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
9

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties