Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV zwaar bestraft voor vuurwerk afsteken in Abe Lenstra Stadion van sc Heerenveen

Laatste update:

PSV speelde in het Abe Lenstra Stadion zijn beste wedstrijd van het seizoen. Met de drie punten die in de slotfase al ruimschoots zeker waren zou PSV het officieuze kampioenschap in de Eredivisie gaan vieren.

De supporters van PSV in het uitvak staken op de regenachtige avond in Friesland massaal fakkels aan. Daardoor ontstond een gigantische rookpluim.

Scheidsrechter Danny Makkelie voelde zich genoodzaakt om de wedstrijd in de absolute slotfase een tijdje stil te leggen. Onder meer Luuk de Jong en Joey Veerman liepen naar het uitvak toe om de supporters tot kalmte te manen. Daarna werden de laatste minuten uitgespeeld.

Een week later haalde PSV tegen Sparta Rotterdam (4-2 winst) in eigen huis het officiële kampioenschap binnen.

PSV heeft het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal inmiddels geaccepteerd. "Het was een geweldige galavoorstelling van ons team, maar helaas werd deze in de slotminuten overschaduwd door het vuurwerk van onze supporters", aldus algemeen directeur Marcel Brands tegenover het Algemeen Dagblad.

"We hebben de schikking geaccepteerd, want de feiten waren overduidelijk. We moeten met z'n allen voorkomen dat dit nogmaals gebeurt voordat de gevolgen nóg erger zijn."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Chelsea-ster eerlijk over mogelijke problemen in kleedkamer met Enzo Fernández
0
Vriend van Monica Geuze, James Lawrence, is dicht bij stap naar Eredivisie
15
'Europese grootmacht wil deal van Matthijs de Ligt met Manchester United kapen'
63
Dit zijn alle 39 dispensatiespelers die deelnemen aan de Olympische Spelen
6
'Feyenoord gaat volgende speler uit Zuid-Amerika naar De Kuip halen'
14
Justin Bijlow spreekt zich uit over zijn huidige situatie bij Feyenoord
12

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties