Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV zwaar bestraft voor vuurwerk afsteken in Abe Lenstra Stadion van sc Heerenveen

Laatste update:

PSV speelde in het Abe Lenstra Stadion zijn beste wedstrijd van het seizoen. Met de drie punten die in de slotfase al ruimschoots zeker waren zou PSV het officieuze kampioenschap in de Eredivisie gaan vieren.

De supporters van PSV in het uitvak staken op de regenachtige avond in Friesland massaal fakkels aan. Daardoor ontstond een gigantische rookpluim.

Scheidsrechter Danny Makkelie voelde zich genoodzaakt om de wedstrijd in de absolute slotfase een tijdje stil te leggen. Onder meer Luuk de Jong en Joey Veerman liepen naar het uitvak toe om de supporters tot kalmte te manen. Daarna werden de laatste minuten uitgespeeld.

Een week later haalde PSV tegen Sparta Rotterdam (4-2 winst) in eigen huis het officiële kampioenschap binnen.

PSV heeft het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal inmiddels geaccepteerd. "Het was een geweldige galavoorstelling van ons team, maar helaas werd deze in de slotminuten overschaduwd door het vuurwerk van onze supporters", aldus algemeen directeur Marcel Brands tegenover het Algemeen Dagblad.

"We hebben de schikking geaccepteerd, want de feiten waren overduidelijk. We moeten met z'n allen voorkomen dat dit nogmaals gebeurt voordat de gevolgen nóg erger zijn."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
28
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
47
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties