Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV'er baalt: 'Laat ik een oud Balotelli-zinnetje gebruiken: waarom ik?'

Laatste update:

"Mijn eerste wedstrijd in de Champions League... De bal wordt twee keer van richting veranderd en de bal gaat er dan via mij in, en dat in de laatste minuut", aldus Sainsburg in gesprek met Optus Sport. "Laat ik een oude Mario Balotelli-zinnetje gebruiken: waarom ik?", aldus de Australiër, die toegeeft dat Tottenham de betere partij was en meer kansen creëerde.

"Beide ploegen kregen mogelijkheden, zij hadden natuurlijk de betere kansen. Ik denk dat Tottenham de overwinning dus eigenlijk wel verdiende", vervolgt Sainsbury, die genoot van de aanwezigheid van de meegereisde PSV-supporters in Londen. "De PSV-fans behoren tot de beste van de wereld. De meest toegewijde."

"Ze schreeuwden negentig minuten de longen uit hun lijf. Dat gaf de jongens wel de boost die ze nodig hadden", aldus de 39-voudig international, die blij is dat PSV het goed doet in de Eredivisie. Dat hij niet vaak speelt, begrijpt Sainsbury wel: "Je gaat niet sleutelen aan een winnend elftal. Ik moet mijn kansen grijpen als deze zich voordoen."

Verwacht jij dat PSV nog Europees gaat overwinteren?

Meer nieuws

Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
0
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
45
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties