Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV'er heeft verrassend keepersvoorbeeld en bedankt buschauffeurs

Laatste update:

Peersman, ondanks zijn leeftijd al 1.90 meter lang, geldt volgens PSV als een 'talentvolle keeper' Hij is jeugdinternational van België: Peersman debuteerde dit seizoen voor België Onder-17 en speelde in 2019 ook interlands voor de Onder-16 en Onder-15. Hij keept sinds 2014 bij PSV en speelde afgelopen seizoen voor het eerst met de Onder-17 van de club. Peersman is na de negentienjarige Maxime Delanghe de tweede Belgische keeper die in korte tijd een contract tot medio 2023 ondertekent bij PSV.

"Ik vind het heel bijzonder dat ik bij deze club mijn eerste profcontract kan tekenen. Het is een heel speciale dag voor mij en mijn familie", reageert Peersman via het clubkanaal van PSV. Hij erkent dat het als Belgische jongen 'even wennen' was in het begin bij PSV. "De mondigheid is een groot verschil", lacht hij. "En de keeper moet juist heer en meester zijn. Maar het mooie aan deze club is dat ik dat heb kunnen leren. Ik ga me dit jaar laten zien bij de Onder-18 en daar proberen eerste keeper te worden. Mijn doel is om zo snel mogelijk de stap naar PSV 1 te maken en dat is ook het doel van de club."

Als Peersman wordt gevraagd naar zijn voorbeeld als keeper, komt hij met een verrassende naam: de jonge sluitpost spiegelt zich aan de 56-jarige Peter Schmeichel, oud-keeper van onder meer Manchester United en Denemarken. De journalist van PSV TV geeft aan dat hij die naam niet als eerste verwachtte. "Nee, klopt. Zijn stijl lijkt het meest op die van mij. Mijn opa noemde me altijd 'kleine Schmeichel'. Mijn opa is er niet meer, maar hij heeft veel voor mij betekend. Schmeichel is een topkeeper die alles had." Tot slot bedankt Peersman zijn naasten, onder wie zijn opa. "Ik wil ook alle buschauffeurs van PSV bedanken, want ik word elke keer op en neer gereden van België. In het bijzonder wil ik buschauffeur Mo echt graag bedanken."

Meer nieuws

VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
10
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
24
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties